tjugosjätte maj

idag hade vi nationella i fysik. det gick väl sådär antar jag.
fick veta att jag fick sommarjobb på campingen som tur var, trodde jag skulle bli rastlös hela sommaren. och robbe håkke och tobbe fick samma period, synd att mange fick första.
fick tillbaka nk provet, fick g... inte så bra
fågelförhöret fick vi också tillbaka jag fick 7 av 10 , bättre än förväntat faktiskt.
och engelska nationella fick jag vg + jag som hade ig i engelska :)
nu sitter jag hos ida och äter ballerina och vänta på diter så att vi kan fara till stan och träffa angelica och äta.
ja hade som inte så mycket att skriva mer. förutom att fanny är fet

TJING


tjugoandra maj

vaknade ganska sent idag, men det är väl som vanligt då, började dagen med gröt =) sedan frågade fanny oss om vi ville ha mjukglass så håkan och fanny började pomenera upp mot samhälle, och jag tog moppen för jag kände mig lat :)
efter vi hade ätit upp vår mjukglass så frågade fanny oss om vi ville ha pizza också, och det kunde vi ju såklart inte tacka nej till.
efter vi ätit pizza till vi höll på spy så for jag på ica och köpte godis och läsk. jag vet jag är jävligt fet...
vi for sedan hem, och efter en stund så kom mange men han for ganska snabbt igen. sen efter ett tag till så kom robin och gick så jag följde han till linus där dom stod och skruvade i hans moppe, som var elinas gammla, han hade köpt 70 cylle och typ 21 gasare.
Jag gick sedan hem och såg att fanny och håkan satt och väntade på fannys kompis som skulle till luleå och håkan och fanny skulle åksa med, jag stannade kvar eftersom ida kommer hem imorgon:D:D
när vi stod där och väntade så kom en liten kille som hade tappat kedjan på cykeln. och vi var snälla och hjälpte han. eller ja jag och håkan=)
Nu sitter jag i håkans rum och ska äl plugga snart antar jag :(
får se vad som händer senare ikväll :)

TJING

tjugoförsta maj

idag har vi varit hos martin och ätit och spelat fotboll, och senare på kvällen så var vi i byskebyn och grillade och spelade kubb=)
sen har det väl inte hänt speciellt mycket, bara det vanliga typ varit på datorn och sett tv, pluggat lite har jag också gjort.
ida är i stockholm nu, men men får väl överleva ett litet tag till antar jag. men hon kommer hem på lördag iaf=)
på tisdag har vi nationella i fysik a, längtar verkligen inte till det. men det innebär att jag typ måste plugga restan av helgen:(:(
nu sitter jag i håkans rum (pga fanny förstörde min nätverkskabel) medans han ligger och ser två och en halv män.
nu ska jag lira lite the west =)

TJING

nittonde maj

livet är som en boll... ja jag menar ju såklart att ida är mitt liv =)
jaa på tal om bollar så har jag och ida varit duktiga och varit och spelat fotboll och basket, och så har vi varit i en lekpark och klättrat, ända högst upp.... det var faktiskt väldigt högt, för mig iaf=) typ 40 m minst, eller ja kanske 10 :)
eh ja vi har ätit choklad pudding två gånger idag, vi är feta jag vet...men nu är det sommar och då måste man ju passa på och leva livet, även om man blir fet.
nu äre dags att sova, eller igentligen för ett bra tag sen om man ska orka upp på morgonen.... 
just fan mamma har ju namnsdag ! :)
och jag har inte ens sagt grattis...:( stackars mamsis
 
Nöjd h ?

TJING
 


sextonde maj

idag har det varit kanon väder, 21,6 i skuggan=) inte dåligt ;D 
tyvär så råkade jag och ida somna typ lite over en timme så då missa vi det fina vädret fast lite hann vi ju njuta av det=)
mamma hade lagt 400 under en kruka i köket så vi kunde fara och äta på bianco=) vi kom nyss därifrån och så passade vi på att gå på ica också. som vanligt antar jag. ajja nu ska jag nöta the-west, 

peace

fjortonde maj

skolan idag har faktisk varit hyffsat lugn, eller ja lugnare iaf. hade ingen nk idag och varför vet jag inte =) slutade kring kvart i tre och gick till ida dar hon satt i solen och stekte.
vi åkte med idas syster hem som kom och hämta upp oss på ck parkeringen och sedan när vi kom till ida så åt vi korv och mos, mums vare. sen klockan kvart i 9 så begav vi oss mot e4 för att se en dansuppvisning, men tyvär så missade vi den vi ville se dansa. fast efter de så såg vi några roliga typer som stod och hoppade runt och rockade till ett band som spelade där också=) det var faktisk ganska så roligt,
vi kom nyss tillbax därifrån och nu sitter vi och väntar på chokladpuddingen som står i kylen, ida sitter här bredvid mej igen och löser sudoku....
ajja ska försöka få min sötnos till liv och hoppas att hon är lite social med mej för en gång skulle.



peace

trettonde maj

idag hade vi fågelförhör på nk, gick väl sådär men jag satt ju bredvid willethepimp så de måste ju ha gått hyffsat iaf.
 
efter skolan så gick jag mot ainas där jag mötte ida och elina, fast elina skulle just sticka. och så träffade vi ju ju kim a en tväris. sen fortsatte vi vidare till ainas och där var idas familj som vi sedan åkte med hem till hon.
kring halv åtta så gick vi till angelica (tyvär) men som tur var ju pontus där. sedan gick vi till handlarn och mötte andree johan marcus och nicke, nu sitter jag här och skriver medans ida löser sudoku som vanligt :/menmen vad gör man....har ju datorn iaf...

vi ska nog upp på vårat rum och se film eller göra nått annat som ida har bestämt antar jag.


jag och korv ida =)
jag och korv ida=)

peace

hej

jag antar att jag ska börja skriva blogg nu så att min flickvän får läsa om mig.




peace

RSS 2.0