tjugosjunde juni

Det var längesen sist men jag har som inte haft orken. dom senaste dagarna har jag varit hos ida, som tur är har vi iaf haft det jävligt bra med vädret. vi var i boviken i förrgår och igår i ca 6 timmar båda dagarna.  men vi vart inte så bruna konsigt nog.... eller ja jag blir ju aldirg de. idag var vi i byske med idas familj och några typer till. vi vart mest bruna idag fast vi solade mindre än i boviken=) nu sitter ida på sängen och väntar på mig för vi ska dra ner till campingen och träffa några kompisar :) 


Cooolingen


TJINGELING

femtonde juni

Idag började jag jobba, steg upp klockan 6 och tog bussen 10 i 7, sov typ 3,5 h den natten... inte så ball.
när vi var på dedär barn grejen som vi skulle jobba på så började vi packa upp alla grejer, och det var inte så lite, sen så kom det väl sådär 40 barn..........
efter lunchen så delade dom upp barnen på oss ledare så vi fick ta hand om 3-4 barn var, det var 13 ledare,
jag fick såklart 4 barn som jag skulle hålla reda på, men sen sa dom att jag och ida skulle he ihop våran grupp så vi hade 7 barn, vi spelade brännboll, fotboll, gjorde en banderoll åt våran grupp där vi hade skrivit vårat gruppnamn på, dom ville heta överskottsbolaget? menmen det fick det blir, men dom ville först heta systembolaget men det vart som fel.
efter vi var klara med allt och packat ihop allt så väntade vi på idas mamma, vi räknade bilar som forförbi oss, idas mamma kom på typ 292 eller nå sånt.
när vi kom hem så gick vi nästan direkt och la oss och sov till middagen och sen gick vi och la oss igen och sov till 10 typ,
sen gick vi och duscha och nu sitter jag här och skriver medans ida är och gör någonting, vad vet jag inte, får väl ta reda på det nu.


TJING

andra juni

dagen har varit rätt skön, började med att vi försov oss till klockan kvart i elva. 
for till skolan och åt lunch sedan hade vi fysik, fick tillbaka nationella. fick g är rätt nöjd med det eftersom det var typ 5 som fick ig.
sen hade vi datakunskap där vi skulle redovisa vårat arbete, men jag var inte klar så jag slapp. 
vi slutade 3 och då tog jag halv 4 hem. ida var med elina hemma hos ida så jag fick inte vara med hon.
fast därpå kvällen fick jag ett väldigt bra sms där det stod att hon skulle komma och sova här.

jag var hemma tills klockan vart cirka 8 då for jag till ica där jocke robin och håkke satt.
sedan for vi till skolan och gjorde upp eld medans robin for hem och hämtade korv som var frusen så det var lite svårt och grilla men det vart bra till slut=)

ida kom md bussen halv 10 så då for jag och hämtade hon och så for vi tillbaka till skolan och fortsatte grilla.
vi for hem efter ett liten stund.

vi har precis ny duschat och ska gå och göra mackor sedan lägga oss och se prison break och äta kakor=)

ni som har lust att läsa lite om idas liv kan ju gå in på idd3.blogg.se


visst är vi väl ändå sötast ?

RSS 2.0